fbpx Skip to content

5 különböző magyar Shopify áruház világviszonylatban

Sárvári Nelli

Sárvári Nelli

sshopify áruházak

Gondolkoztál már azon, hogy vajon mennyi Shopify áruház található Magyarországon? Vagy, hogy milyen helyet foglalnak el világviszonylatban? Milyen termékeket árulnak az egyes webshopok? És hogyan tudják felhasználni a Shopify nyújtotta lehetőségeket termékeik bemutatásához?

Cikkünkben a fent említett kérdéseknek jártunk utána, hogy néhány érdekesség segítségével jobban megismerhesd a Shopify áruházak világát és azt, hogy milyen termékek érték el a legjobb értékelést a világ Shopify áruházai között. A különböző adatokat a Store Leads platformján néztük meg, ezen az oldalon nyugodtan böngészhetsz regisztráció nélkül, a különböző online áruházak között. Érdekes lehet összevetni más webáruház-készítő platformokkal, azonban mi most kifejezetten a magyar Shopify áruházakkal foglalkozunk, ezek közül is a top 15 közül nézünk meg pár különböző céget.

Store Leads top 15 világviszonylatban
Forrás: Store Leads

Gondoltad volna, hogy 2020-ban 1081 Shopify áruház található Magyaroszágon? Ez világviszonylatban nem tűnik soknak hiszen a Shopify-nak jelenleg 1 782 801 online áruháza van. Számos kategóriában találkozhatsz különféle termékekkel, akárcsak az otthon, szépségápolás, szabadidő, ételek és italok, ajándékok, művészet stb. A lista a végtelenségig tart, bármilyen ötlettel is rendelkezel, egészen biztos, hogy megtalálod a számodra tökéletes kategóriát.

Shopify áruház
Forrás: Store Leads

Néhány jelölt az első 15 helyezett webshop közül Magyarországon

1. ePetDiscount

epetdiscount
Source: Store Leads

Az ePetDiscount világviszonylatban a 15 944. helyet foglalja el a Shopify áruházak világában, míg Magyarországon az első helyet tudhatja magáénak. Ez egy nagyon jó teljesítmény tekintve, hogy a fent említett 1 782 801 webshop közül érte el ezt az eredményt. Az oldal a kisállatoknak készített termékekkel foglalkozik, számos különböző féle eledelt és játékot találhatunk az oldalon kiskedvenceink számára.

2. Ruhák minden mennyiségben

Ruhák minden mennyiségben
Forrás: SOJO, OPO, Sine

A második, harmadik és negyedik helyen ruhákat forgalmazó Shopify áruházak helyezkednek el. Ezek a weboldalak is szép helyezést értek el világviszonylatban. A 17 015. (SOJO), a 18 254. (OPO) és a 20 240. (Sine) helyek büszke tulajdonosainak mondhatják magukat. A weboldalak hasonlóak, azonban ha megfigyeljük minden termékről több kép és megfelelő mennyiségű leírás található. Mindhárom áruház él azzal a lehetőséggel, hogy a lehető legjobb módon bemutatahassa a vásárlók számára a termékeket. A különböző menüpontok segítik a gyors tájékozódást, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a keresett termékeket. Ez is a Shopify egyik előnye, hogy kedvedre válogathatsz a menüpontok stílusai és megjelenítései közül.

3. Egészség és természet

Diahemp
Forrás: Diahemp

Az ötötdik helyen a Diahemp webshop oldala található a világon 23 146. helyezettként. A weboldalukon nagyon jó minőségű képek találhatók az egyes termékekről és a leírások is igényesen kivitelezettek. A termékek leírása után szerepelnek a vásárlók véleményei, amelyek szintén hozzátesznek ahhoz, hogy a terméket megvásárolják az oldalra látogató vendégek. Ezt a funkciót is nagyon könnyedén beállíthatod Shopify fiókodban, és garantáltan nagy sikere lehet azok körében, akik szeretnek előbb másoktól tájékozódni az értékelésekkel kapcsolatban, mielőtt bármit is vásárolnának.

4. Huppanj Bele!

Huppanj bele
Forrás: Huppanj Bele!

Hatodik magyar helyezettként és a világviszonylatban 25 487. helyezettként találhatjuk meg a Huppanj Bele! oldalát. A webshopot a Digiloop csapat készítette és hivatalos Shopify-expertként büszkék vagyunk a webshop helyezésére. Az online áruházban számos különböző opció közül választhatunk amennnyiben babzsákfotelt szeretnénk vásárolni. Minden szükséges információ megjelenik az oldalon, azonban ha mégis felmerüne valamilyen kérdés vagy probléma, rögtön üzenetet küldhetünk a Huppanj Bele! csapatának, akik készséggel a segítségedre sietnek.

5. Játéksziget

Játéksziget
Forrás: Játéksziget

A Játéksziget online webáruháza szintén a Digiloop csapatának segítségével valósult meg a jelenlegi formájában. Szintén szép helyezést ért el világviszonylatban is, hiszen az 50 987. helyet foglalja el az 1 782 801-ből. A webáruházban átlátható módon szintén kategóriák közül választhatsz és azon belül keresgélhetsz. A termékek leírása és a postázással kapcsolatos információk mind megtalálhatók, illetve a kapcsolódó termékek szintén hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a vásárlóid kiválasszák a számukra megfelelő terméket.

Összegzés

Összességében tehát érdemes lehet szétnézned a Store Leads oldalán, hiszen számos olyan adatra bukkanhatsz, amely egyrészt érdekességnek bizonyulhat, másrészt pedig támpontot ad azzal kapcsolatban, hogy a saját termékednek megfelelő és/vagy hasonló portéka milyen eredményeket ért el világviszonylatban és, hogy milyen módon érdemes megjelenítened a termékeidet az online áruházadban, amennyiben praktikus és érdemi információval, illetve vizuális megjelenítéssel szeretnéd ellátni az oldaladra látogató vásárlóidat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!