fbpx Ugrás a tartalomra

Facebook Bolt

Az ügyfeleid könnyedén böngészhetik termékeidet és kollekcióidat a Facebook Bolt mindig látható felületével. Soha nem volt ilyen könnyű eladni a termékeidet a közösségi médiában

facebook bolt

Teljesen integrált Facebook Bolt

Csatlakozz és értékesítsd termékeidet több milliárd Facebook felhasználónak.

Mobilra tervezve

Több mint félmilliárd ember használja a Facebookot kizárólag mobileszközről. A bolt funkciót kifejezetten mobil felhasználók számára tervezték.

Könnyen beállítható

Egy kattintással hozzáadhatod termékeidet. A termékadatok, a képek és a készlet automatikusan szinkronizálásra kerül, amint megváltoztatod őket a Shopify-ban.

Egyszerű fizetés

Ügyfeleid könnyedén kifizethetik rendelésüket a Facebook elhagyása nélkül. A vásárlás biztonságos és védett, a vevők el tudják menteni adataikat a jövőbeli vásárlások megkönnyítése érdekében.

facebook bolt
facebook messenger

Vedd fel a kapcsolatot az ügyfeleiddel azonnal

Testre szabhatod a vásárlási élményt a Messenger csevegés támogatásával az online áruházadban és a Facebook oldaladon. Az ügyfelek közvetlenül vásárolhatnak termékeket a Messenger csevegésen keresztül és valós időben nyomon követhetik a Facebook Boltba leadott rendeléseiket.

Növeld elérhetőségedet

Idővonalad fejlesztésével könnyebben be tudod határolni vásárlóid lakóhely, életkor és érdeklődési kör alapján.

Növeld közösségedet

Termékbejegyzéseidet bontsd fel releváns tartalmakkal, amelyekkel összekötheted követőidet.

Használd ki a reklámokat és promóciókat

Ösztönözd követőidet elköteleződésre és kattintásra az applikációk segítségével, amelyekkel könnyedén tudsz nyereményjátékokat és promóciókat futtatni a Facebookon

Keress minket további információkért!