fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify Cetelem integráció

Shopify webáruházadban történő vásárláskor a vevőid számára online hiteligénylésre is nyújthatsz lehetőséget. Segíts vásárlóidnak a termék- vagy kosároldalon, hogy megtudhassák, van-e számukra megfelelő hitelopció.

Cetelem integrációs megoldások

Egy Shopify integrációval egyszerűen és gyorsan megoldjuk számodra, hogy a kosár- vagy a termékoldalon online hitelkalkulátor jelenjen meg a vásárlás folyamata során. Ha alap Shopify előfizetéssel rendelkezel, már akkor is megoldható ez a szolgáltatás a Digiloop csapatának segítségével. A rendelési folyamat végén a vásárlót átirányíthatod a Cetelem honlapjára, ha pedig a hitelfelvétel sikeres, a Cetelem biztosítani fogja az információt webáruházad számára, hogy megkezdhesd a termékek kiszállítását.

A Cetelem integráció előnyei

Ha több vevőt szeretnél elérni, akkor előnyös lehet az online hiteligénylésre lehetőséget nyújtani Shopify webáruházadban. Így a vásárlói kedv nagyobb lehet potenciális ügyfélkörödnél, és a saját kényelmüknek, valamint pénztárcájuknak megfelelően juthatnak hozzá a kívánt termékekhez.

Miért hasznos a Cetelem integráció Shopify webáruházad számára?

Átlátható, könnyen használható hitelkalkulátor Shopify áruházak számára

Online hiteligénylés otthonról egyszerűen, fizetés kényelmesen

Több potenciális vásárlóval gazdagodhat üzleted

Online Cetelem hiteligénylés

A Magyar Cetelem Bank nyújtotta megoldásokat már a te vásárlóid is könnyedén igénybe vehetik közvetlenül a webáruházadon keresztül. Gyorsan és egyszerűen megtudhatják látogatóid, hogy elérhetők-e számukra kedvező hitelopciók. A tájékoztató jellegű hitelkalkulátor egy felhasználóbarát megoldást biztosít ennek elvégzésére, neked pedig egyszerű dolgod lesz, hiszen a szükséges adatokat te is és a Cetelem is mindig pontosan megkapja majd a teljes folyamat során.

Shopify

Keress minket további információkért!