fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify GLS CsomagPont integráció

Shopify webáruházadban való vásárláskor a vevőid a házhosszállításon kívül más átvételi opciókat is választhatnak a GLS CsomagPont segítségével. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban hozzájuthatnak megrendelt termékeikhez. Nem szükséges nekik otthonra vagy a munkahelyükre rendelniük a csomagokat.

GLS CsomagPont integrációs megoldások

Alap Shopify előfizetés esetén nem lehet semmilyen csomagpontot megadni se a pénztár és kosár oldalon. Viszont szakértő fejlesztéssel könnyedén integrálható kosár oldalra a GLS CsomagPont szolgáltatás alap Shopify előfizetéssel rendelkező webáruházak számára is. A Shopify sablontól függ a GLS CsomagPont integráció, minden webshopba egyedi kód kerül hiszen nincs két ugyanolyan téma. Pénztár oldali integrációra csak Shopify Plus előfizetés esetén van lehetőség.

A csomagpontok előnyei

Ha olyan szállítási szolgáltatást kínálsz, amivel bárhol és bármikor elérheted vásárlóidat akkor több vevőre fogsz szert tenni, hiszen inkább rendelnek olyan webshopból a vevők ahonnan az ő kényelmüknek megfelelően kaphatják meg csomagjukat.

gls csomagpont integráció

Keresd alkalmazásunkat a Shopify App Store-ban!

GLS integráció Shopify webáruházadba könnyedén! Telepítsd a Digiloop Pickup & Delivery alkalmazást az App Store-ból a következő előnyökért:

  • Interaktív, testreszabható csomagpontos térkép Kosár oldalon
  • Közeli csomagpontok ajánlása Checkout oldalon
  • Házhozszállítás kezelése: címkenyomtatás, napi zárás, nyomonkövetés Shopify-on
  • Webshippy, iLogistic es Boxy kompatibilitás

Miért hasznos Magyarországon a GLS CsomagPont?

Kora reggeltől késő estig hozzáférhető csomagpontok a vásárlóidnak

Országos lefedettség, többnapos átvételi idővel

SMS és e-mail értesítés vevőidnek az át vehetőségről

gls típusok

GLS CsomagPont típusok

GLS CsomagPontok országszerte különböző üzletekben találhatók meg. Ezek lehetnek élelmiszerboltok, könyvesboltok, GSM üzletek, internetkávézók, szoláriumszalonok, papírírószerek, kerékpárboltok, stb. Mindegyik forgalmas, könnyen megközelíthető helyen van, ott ahol nagy valószínűséggel gyakran járnak vásárlóid a hétköznapokban egyéb célból, így a vásárlást és ügyintézést összeköthetik a csomagátvétellel.

Shopify

Keress minket további információkért!