fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify

Minden, amire szükséged van egy webáruház elindításához. A világ leggyorsabb ütemben növekvő e-kereskedelmi platformja. Légy a siker részese Te is. Nyiss Shopify webáruházt!

shopify webáruház

A te márkád, a te utad

Hozd létre a márkádat online, egyedi domain névvel és áruházzal. A legjobb megjelenésű témák százaihoz azonnal hozzáférsz, amelyek közül kiválaszthatod a vállalkozásodhoz legjobban illő kinézetet, így megkapod a saját gyönyörű Shopify webáruházadat, amely teljes mértékben tükrözi vállalkozásod személyiségét.

A küldetésed teljesítése

Termékeidet akár egyszerre több helyen is értékesítheted, olyan egyszerűen, mintha csak egy helyen történne. A platform e-kereskedelmi szoftverével egyetlen egységes platformot kapsz, amellyel könnyedén működtetheted vállalkozásodat. Ennek segítségével teljesen testreszabhatod Shopify webáruházadat, új értékesítési csatornákat adhatsz hozzá másodpercek alatt, korlátlanul kezelheted a termékeket és a készletet, nyomon követheted rendeléseidet, eladásaidat.

streetwear
0
VÁLLALKOZÁS SHOPIFY ALAPON
0 +
Aktív Shopify felhasználó
$ 0 Mrd+
Eladás Shopify-on keresztül
drag and drop

Egyszerű a Shopify webáruház indítása

Keltsd életre percek alatt webáruházad!

Egyszerű „húzd-és-ejtsd” működés

Válassz akár ingyenes, akár fizetős Shopify-sablont, az egyszerűen használható drag-and-drop szekció szerkesztővel könnyedén elrendezheted webáruházad felépítését.

Mobilbarát felületek

Minden Shopify-sablon reszponzív, amely lehetővé teszi, hogy mobilon és tableten is megfelelően olvasható és könnyen használható legyen webáruházad a vásárlóid számára.

Egyszerű és biztonságos fizetési lehetőségek

Vásárlóid egyszerűen és közben biztonságosan fizetik ki a megrendelt termékeket. Legyen szó PayPal-ról, vagy bankkártyás fizetésről.

A növekedéshez optimalizálva

Hasznos értékesítési információk felhasználása a vállalkozásod növekedéséhez.

Átfogó admin felület

Napi szinten ellenőrizheted eladásaidat, statisztikáidat a főoldali vezérlőpult segítségével. Ezáltal optimalizálhatod növekedésed.

Marketing egyszerűen

A Shopify webáruházadban beépített SEO szabályt kapsz, így nem kell manuálisan optimalizálni a termékek URL-jét, Google Meta adatait.

Bővítsd webáruházad appokkal

Több mint 1.800 alkalmazást találsz a Shopify App Store-ban. Többek között a MailChimp, a Kit, és még sok-sok hasznos alkalmazás áll a rendelkezésedre.

online optimize
Shopify mobilalkalmazás

A te vállalkozásod, sikeresen

Fókuszálj azokra a dolgokra, amiket szeretsz és hagyd, hogy kezeljük a többit.

Shopify mobilalkalmazás

Maradj naprakész mindennel, még akkor is, ha távol vagy, a Shopify mobilalkalmazásával. Az applikáció segítségével teljes hozzáférést kapsz a megrendelésekhez, az elemzésekhez és sok minden máshoz a mobilodon keresztül.

Minden készleted egy összekötött helyen

Soha ne hagyj ki egy eladást se. A Shopify készletének szinkronizálása mindig az összes értékesítési csatornán keresztül megtörténik.

Az összes funkció, amelyre szükséged van!

Teljesen testreszabható weboldal, online áruház és blog

Korlátlan sávszélesség, terméklista és ügyféladatok

Értékesíts új értékesítési csatornákon, mint a Pinterest és az Amazon

 

Egyszerű bankkártyás fizetés

Akár külföldi webshop létrehozása könnyedén

Magyar ügyfélszolgálat a digiloop.hu-n

Keress minket további információkért!