fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify Cofidis integráció

Cofidis Áruhitel kalkulációjára szeretnél lehetőséget nyújtani vevőid számára Shopify webáruházadban? Már ezt is könnyedén megteheted! A Cofidis hitelkalkulátor beépítésének köszönhetően a hiteligénylés most még gyorsabb lehet vásárlóidnak!

Cofidis integráció

Cofidis integrációs megoldások

A Cofidis integráció már könnyedén elérhető bármely Shopify webáruház számára. Ebben segít a Digiloop! A termék- és kosároldalba épített Cofidis online áruhitel-kalkulátor gyors számítást tesz a vevők számára lehetővé a hiteligénylésről. A Pénztár oldalon kiválaszthatják a Cofidis megoldását a fizetési lehetőségek között. Végül a Megerősítő oldalról a Cofidis rendszerébe léphetnek át a tényleges hiteligényléshez.

A Cofidis integráció előnyei​

A Shopify webáruházadban való Cofidis Áruhitel-kalkuláció biztosításával több potenciális vásárlót érhetsz el, hiszen így azok is téged fognak választani, akik áruhitel igénybevételével szeretnének vásárolni. A vásárlói kedv a kényelem szempontjából is növekedhet, hiszen közvetlenül a Shopify webáruházadban is végezhető hitelkalkuláció. A Cofidis integrációnak köszönhetően vevőid a saját kényelmüknek és pénztárcájuknak megfelelően juthatnak hozzá a kívánt termékekhez.

Cofidis Shopify integráció

Miért hasznos a Cofidis integráció Shopify webáruházad számára?

Könnyen használható Cofidis online hitelkalkulátor az otthon és áruházad kényelmében

A Cofidis integrációs megoldás segítségével a vásárlói folyamat egészében foghatod vevőid kezét

Több potenciális vásárlóval gazdagodhat Shopify webáruházad az áruhitel-kalkuláció biztosításával

Cofidis Shopify integráció

Online Cofidis hiteligénylés

A Cofidis Áruhitel igénylése most még gyorsabb lehet vásárlóid számára! Shopify webáruházadban rövid időn belül elvégezzük a Cofidis integrációt, amely az előzetes áruhitel-kalkulációra nyújt lehetőséget a választott termékeknél. Ez egy gyors és hatékony módja annak, hogy vásárlóid megtudják, elérhetők-e számukra kedvező hitelopciók. Lépj magasabb szintekre Shopify áruházaddal a Cofidis hitelkalkulátor beépítésével!

Shopify

Keress minket további információkért!