fbpx Ugrás a tartalomra

Kik vagyunk?

Csapatunk több évtizedes e-kereskedelmi és fejlesztői tapasztalattal rendelkezik. Több, mint 15 évig foglalkoztunk webáruházak üzemeltetésével. Ez idő alatt megtanultuk mitől is lesz igazán jó egy webáruház. A megszerzett szakmai tudással segítjük webáruház tulajdonosok tömkelegét online vállalkozásuk sikeresebbé tételében.

Rólunk

Shopify rendszerrel, több, mint 5 éve foglalkozunk, hivatalos Shopify Expert és Shopify alkalmazás fejlesztő cég vagyunk. Rengeteg elégedett ügyfelünk van itthon és külföldön egyaránt, az egy személyes kisvállalkozástól kezdve a több milliárdos forgalmat bonyolító cégekkel bezárólag. Valamint több alkalmazásunk előkelő helyen található a Shopify App Store-ban. 

Kollégáink között több éves tapasztalattal rendelkező frontend és backend fejlesztők, designerek és project managerek találhatóak, akik folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy mindig a legmodernebb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.

Célunk

Fontosnak tartjuk, hogy a hazai vállalkozások a legmodernebb és legmegbízhatóbb felületet használják termékeik és szolgáltatásaik online értékesítéséhez. Ezért hazánk egyedüli Shopify Expert cégeként célunk, hogy a lehető legtöbb magyar vállalkozás számára ismertté tegyük a Shopify-t.

Shopify Logó
Shopify

Keress minket további információkért!