fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify Pick Pack Pont integráció

Shopify webáruházadban való vásárláskor a vevőid a házhosszállításon kívül más átvételi opciókat is választhatnak a Pick Pack Pont segítségével. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban hozzájuthatnak megrendelt termékeikhez. Nem szükséges nekik otthonra vagy a munkahelyükre rendelniük a csomagokat.

Pick Pack Pont integrációs megoldások

Alap Shopify előfizetés esetén nem lehet semmilyen csomagpontot megadni se a pénztár és kosár oldalon. Viszont szakértő fejlesztéssel könnyedén integrálható kosár oldalra a Pick Pack Pont szolgáltatás alap Shopify előfizetéssel rendelkező webáruházak számára is. A Shopify sablontól függ a Pick Pack Pont integráció, minden webshopba egyedi kód kerül hiszen nincs két ugyanolyan téma. Pénztár oldali integrációra csak Shopify Plus előfizetés esetén van lehetőség.

A csomagpontok előnyei

Ha olyan szállítási szolgáltatást kínálsz, amivel bárhol és bármikor elérheted vásárlóidat akkor több vevőre fogsz szert tenni, hiszen inkább rendelnek olyan webshopból a vevők ahonnan az ő kényelmüknek megfelelően kaphatják meg csomagjukat.

pick pack pont integráció

Keresd alkalmazásunkat a Shopify App Store-ban!

Pick Pack Pont integráció Shopify webáruházadba könnyedén! Telepítsd a Digiloop Pickup & Delivery alkalmazást az App Store-ból a következő előnyökért:

  • Interaktív, testreszabható csomagpontos térkép Kosár oldalon
  • Közeli csomagpontok ajánlása Checkout oldalon
  • Házhozszállítás kezelése: címkenyomtatás, napi zárás, nyomonkövetés Shopify-on
  • Webshippy, iLogistic es Boxy kompatibilitás

Miért hasznos Magyarországon a Pick Pack Pont?

A nap 24 órájában hozzáférhető csomagpontok a vásárlóidnak

Országos lefedettség, többnapos átvételi idővel

SMS és e-mail értesítés vevőidnek az át vehetőségről

pick pack pont típusok

Pick Pack Pont típusok

Országszerte különböző típusú Pick Pack Pontok találhatók meg: bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, benzinkutakon, boltokban, plázákban, nagyvárosok sétálóutcáin, vasútállomásokon, reptereken. Mindegyik forgalmas, könnyen megközelíthető helyen van, ott ahol nagy valószínűséggel gyakran járnak vásárlóid a hétköznapokban egyéb célból, így a vásárlást és ügyintézést összeköthetik a csomagátvétellel.

Shopify

Keress minket további információkért!