fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify PostaPont integráció

Shopify webáruházadban való vásárláskor a vevőid a házhosszállításon kívül más átvételi opciókat is választhatnak a PostaPont segítségével. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban hozzájuthatnak megrendelt termékeikhez. Nem szükséges nekik otthonra vagy a munkahelyükre rendelniük a csomagokat.

PostaPont integrációs megoldások

Alap Shopify előfizetés esetén nem lehet semmilyen csomagpontot megadni se a pénztár és kosár oldalon. Viszont szakértő fejlesztéssel könnyedén integrálható kosár oldalra a PostaPont szolgáltatás alap Shopify előfizetéssel rendelkező webáruházak számára is. A shopify sablontól függ az integráció, minden webshopba egyedi kód kerül hiszen nincs két ugyanolyan téma. Pénztár oldali integrációra csak Shopify Plus előfizetés esetén van lehetőség.

A csomagpontok előnyei

Ha olyan szállítási szolgáltatást kínálsz, amivel bárhol és bármikor elérheted vásárlóidat akkor több vevőre fogsz szert tenni, hiszen inkább rendelnek olyan webshopból a vevők ahonnan az ő kényelmüknek megfelelően kaphatják meg csomagjukat.

postapont integráció

Miért hasznos Magyarországon a PostaPont?

A nap 24 órájában hozzáférhető csomagpontok a vásárlóidnak

Országos lefedettség, többnapos átvételi idővel

SMS és e-mail értesítés vevőidnek az át vehetőségről

PostaPont típusok

Országszerte megtalálhatók PostaPontok bevásárlóközpontok parkolójában, forgalmas helyeken, benzinkutakon, boltokban. Mindegyik könnyen megközelíthető helyen van, ott ahol nagy valószínűséggel gyakran járnak vásárlóid a hétköznapokban egyéb célból, így a vásárlást és ügyintézést összeköthetik a csomagátvétellel.

Shopify

Keress minket további információkért!