fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify webáruház indítása 3 hét alatt

Válaszd Shopify Starter szolgáltatásunkat, amellyel néhány hét alatt profi webáruház tulajdonossá válhatsz.

streetwear shop

Elterjedt és megbízható technológia kis és nagy vállalatoknak egyaránt

Egy webáruház indításakor fontos kritérium, hogy az a jövőben is naprakész legyen, vásárlóinkat mindig a lehető legmodernebb módon tudjuk kiszolgálni. A Shopify ebben az élen jár hiszen fejlesztői gárdája folyamatosan a legmodernebb technológiákkal látja el webáruház tulajdonosait. Ezért nem meglepő, hogy többszázezer vállalkozás használja a Shopify-t.

A Shopify rengeteg beépített hasznos funkcióval rendelkezik ami elvárható egy modern és jól működő webáruháztól. Ennek és a gyors fejlesztési időnek köszönhetően vetekszik az egyedi fejlesztésű webshopokkal. Szintén nagy előnye, hogy egy egyszerű webáruház megléte után már könnyedén, szintén rövid idő alatt lehet bővíteni, fejleszteni azt.

Shopify Starter: webáruház indítása néhány hét alatt

Új webáruház készítésekor a technológia mellett a gyors bevezethetőség is fontos szempont. Míg egy egyedi fejlesztésű rendszer idő és költség igényes addig a Shopify egy jóval költséghatékonyabb megoldást kínál rövidebb fejlesztési határidővel, ha szakértő kezekben történik a fejlesztés. A Digiloop fejlesztő csapata hivatalos Shopify Expert minősítéssel rendelkezik, amivel hazánkban más nem dicsekedhet. Ezért mi Shopify szakértőkként olyan megoldásokat tudunk nyújtani vállalkozásod számára amivel a webáruház indítása néhány hét alatt megvalósítható.

cng

Ezek közül a legfontosabbak:

Kész sablonok

A Shopify rengeteg hasznos sablonnal rendelkezik, melyek közül mi segítünk kiválasztani az igényeidnek leginkább megfelelőt. Szakértő csapatunk pedig azt a meglévő céges arculathoz személyre szabja.

Kész modulok

A hazai igényekhez igazított Shopify bővítményeket fejlesztünk. Ezáltal az egyedi igények szélesebb körben lefedhetők kész megoldásokkal. Egy Shopify webáruház indítása során a legfontosabb és leghasznosabb modulokat használatra készen adjuk át.

Ismertetőanyagok

Hazánk egyedüli Shopify szakértőjeként küldetésünknek tekintjük, hogy a magyar vállalkozások minél hatékonyabban használják meglévő Shopify webshopjukat. Ezért blogunkat folyamatosan frissítjük hasznosabbnál hasznosabb szakmai írásokkal az e-kereskedelem világából.

Mire számíthatsz ha a Shopify Starter csomagunkat választod?

1. hét

A projekt előkészítése és az alapsablon módosítáa az arculati elemekkel

2. hét

Kiinduló tartalmi beállítások

3. hét

Ismeretanyagok átadása, oktatás

shopify webáruház indítása

Nincsenek meglepetések

A rövid fejlesztési idő annak is köszönhető, hogy már a kezdettől hozzáférhetsz a készülő webáruházadhoz, így azt folyamatosan véleményezheted, kipróbálhatod. Ezért a fejlesztés megszakítása nélkül folyamatosan, a visszajelzéseidre reagálva tudjuk fejleszteni webáruházadat.

Ha egyedi fejlesztések is szükségesek

Az alaprendszer temérdek funkcióval rendelkezik, de nem végtelennel. Egy webáruház indítása gyakran jár egyedi, vállalat-specifikus igények megvalósításával. Ha ilyen felmerül, akkor egy másik fejlesztési csomagunkat ajánljuk, az egyedi igényeidnek megfelelően.

shopify webáruház indítása
Shopify

Keress minket további információkért!