fbpx Skip to content

A 25 legnépszerűbb Shopify alkalmazás

Sárvári Nelli

Sárvári Nelli

Legnépszerűbb Shopify alkalmazások

A Shopify platformján rengeteg opció közül választhatsz, amennyiben növelni szeretnéd az online áruházad lehetőségeinek számát. Teljesen mindegy, hogy az e-mail marketinget szeretnéd jobbá tenni, vagy Facebookon is szeretnéd reklámozni a Shopify áruházadat, esetleg különböző statisztikákat szeretnél megismerni a webáruházaddal kapcsolatban, egészen biztos, hogy van számodra egy megfelelő Shopify alkalmazás.

Tekintve, hogy nagyon sok lehetőség közül válogathatsz, úgy gondoltuk érdemes lehet, hogyha megismered a 25 legnépszerűbb Shopify alkalmazást, amely tartalmazza a legjobb appokat az online áruházad számára.

1. Syncee

Syncee
Forrás: Syncee Marketplace

Amennyiben szükséged lenne egy megbízható beszállítóra, aki népszerű termékekkel rendelkezik, vagy egy dropshipping vállakozás elindításában gondolkozol, érdemes lehet megnézned a Syncee Marketplace-t, ahol megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb beszállítót, aki a vásárlóid ajtajához szállítja a megrendelt termékeket, ezáltal nem szükséges aggódnod a csomagolással és szállítással kapcsolatban.

2. Kit

Kit
Forrás: Shopify App Store

Miután megnyitottad az online Shopify áruházadat, a következő lépés az, hogy forgalmat szerezz az oldaladra. A legismertebb módszer erre a digitális marketing. Amennyiben nem tartozik az erősségeid közé a marketing, hasznos lehet különböző digitális eszközök használata. A Kit egy tökéletes lehetőség számodra, hiszen ez a virtuális kolléga nagy segítségedre lehet a Facebook hirdetések és e-mail marketing kampányok során. Ez a mesterséges intelligencia segíthet neked megtalálni a potenciális vásárlóidat Facebookon és Instagramon és célzott üzeneteket és ajánlatokat küldhet számukra a megfelelő időben, hiszen amennyiben a vásárlóid nem csak Magyarországról böngészhetik a termékeidet, fontos lehet, hogy mindenki számára a megfelelő időben küld el a üzeneteket az időzónáknak megfelelően.

3. Order Printer

Order Printer
Forrás: Shopify App Store

Az Order Printer applikációja lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén kinyomtathass különböző számlákat, címkéket és nyugtákat. Szabd személyre a számodra szükséges nyomtatnivalók kinézetét, amely letisztulttá és átláthatóvá teszi a márkádat a vásárlóid szemében.

4. Product Reviews

Product reviews
Forrás: Shopify App Store

A Product Reviews, a Shopify alkalmazása lehetőséget ad arra, hogy könnyedén megjeleníthesd a vásárlók véleményeit oldaladon. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vásárlóid visszajelzést adjanak a megvásárolt termékekről, ezáltal bíztatva a leendő vásárlóid. A termékekről írt vélemények nagyon fontosak. Egy felmérés szerint a vásárlók 98%-a nézi meg a vásárlói véleményeket azelőtt, hogy megvásárolná a termékeket. Ezek a visszajelzések továbbá szintén beszámíthatók a SEO eredményeinél.

5. Free Shipping Bar

Free Shipping Bar
Forrás: Shopify App Store

A Free Shipping Bar alkalmazás lehetőséget nyújt számodra, hogy jelezd a vásárlóidnak, hogy a termékeidet ingyen szállítod. Amennyiben el kell érni egy bizonyos összeget ahhoz, hogy ingyen szállíts (pl. 10 000 Ft), folyamatosan jelezheted a vásárlóidnak, hogy hol tartanak az ingyenes küszöb elérésében, és gratulálhatsz nekik, hogyha elérik ezt.

6. SEO Site Audit, Benchmark Hero

Seo site
Forrás: Shopify App Store

A SEO növeli a Shopify webáruházad láthatóságát a Google keresések során. Nehéz lehet azonban rájönnöd arra, hogy egészen pontosan hol kell végrehajtanod a változtatásokat. A SEO Site Audit, Benchmark Hero, Shopify alkalmazás egy teljeskörű analízist nyújt az oldaladdal kapcsolatban, hogy megtudhasd mi az ami működik és mi nem, hiszen az oldalad teljesítményéhez csatlakozik.

7. Printful

Printful
Forrás: Shopify App Store

A Printful applikáció lehetőséget biztosít számodra, hogy olyan termékeket árusíthass, amelyek a vásárlók igényei szerint készülnek el, például pólók, bögrék, poszterek stb. esetében. Amikor valaki felad egy megrendelést az oldaladon az automatikusan a Printfulhoz érkezik, ahol kinyomtatják és szállítják a vásárlóid számára a kívánt termékeket. Ez az alkalmazás akkor lehet számodra hasznos, hogyha gyorsan szeretnéd elindítani az üzletedet anélkül, hogy egy saját készlettel rendelkeznél.

8. Improved Contact Form

Improved contact form
Forrás: Shopify App Store

Az Improved Contact Form, Shopify alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén elérd a vásárlóidat és ők is könnyedén elérhetnek téged.

9. Klaviyo

Klaviyo
Forrás: Shopify App Store

A Klaviyo egy marketing automatizáló szoftver, amely kapcsolódik a Shopify áruházadhoz. A Klaviyo segítségével automatikus e-maileket készíthetsz a vásárlók szokásai alapján. Rengeteg információt gyűjthetsz a vásárlóidtól, hogy egy jó stratégiát tudj kiépíteni. A legjobb az egészben az, hogy kifejezetten az e-kereskedelem számára készült. Teljesen ingyenes 200 követőig és 500 e-mailig, ezáltal tökéletes olyan webáruházak számára, amelyek még éppen most kezdenek bele az e-mail címek gyűjtésébe.

10. Digital Downloads

Digital Downloads
Forrás: Shopify App Store

A Digital Downloads applikáció az egyik legjobb Shopify alkalmazás. Az egyszerű használhatóság lehetővé teszi, hogy digitális termékeket árulhass a Shopify áruházadban. A vásárlóid azonnal hozzájuthatnak az egyes tartalmakhoz és automatikusan továbbítja a változásokat az ügyfeleidnek. Továbbá keverheted a kézzelfogható és a digitális termékek szállítását egy rendelésen belül.

11. PushOwl

PushOwl
Forrás: Shopify App Store

Sajnos nagyon sok bevásárló kosarat hagynak ott a vásárlók miután kiválasztották az áhított terméket. Amennyiben jellemző az üzletedre az, hogy nagyon sokan látogatják mégis kevés bevételed származik belőle, nem vagy egyedül. A PushOwl lehet a válasz a problémádra. Az automatikus üzenetek és figyelmeztetések növelhetik az eladásaid számát és visszahívhatod azokat a vevőket, akik korábban elhagyták az áruházad weboldalát.

12. Form Builder

Form Builder
Forrás: Shopify App Store

Amennyiben szükséged van bármilyen űrlapra ahhoz, hogy potenciális ügyfeleket gyűjts össze egyedi rendelések számára vagy bármilyen más célra, a Form Builder nagy segítségedre lehet. Készíts testreszabott űrlapokat a nagykereskedelmi megrendelésekhez vagy kapcsolatfelvételhez a Shopify áruházadban. Könnyedén beállíthatsz továbbá bármilyen üzenet általi megerősítést ezzel a Shopify alkalmazással.

13. Rewards and Referrals by Swell

Rewards and Referrals
Forrás: Shopify App Store

Egy felmérés szerint a forgalmazók 67%-a jelezte, hogy a jutalom alapú promóciók nagyon sikeresek voltak, hiszen ösztönzően hatnak az ügyfelekre, akiket ezáltal sokkal könnyebb megtartani. Amennyiben te is gondolkozol azon, hogy jutalmazni szeretnéd a már meglévő vásáróidat különböző promóciókkal, nézd meg a Rewards and Referrals by Swell Shopify alkalmazást.

14. Shopcodes

Shopcodes
Forrás: Shopify App Store

A Shopcodes alkalmazással pillanatok alatt előállíthatod a saját QR-kódodat. Ez nagyban megkönnyíti a vásárlók életét, hiszen egyszerűen beolvashatják a kódot és már vásárolhatnak is a mobileszközükkel. A QR-kódokat megjelenítheted a csomagolóanyagban, felugró ablakokban vagy bármilyen marketing anyagban. Nézd meg, hogy melyek azok a kódok, amelyek a legelterjedtebbek és analizáld a különböző trendeket, majd használd fel a javadra.

15. Data Export Reports

Data Export Reports
Forrás: Shopify App Store

Rengeteg adatra kell odafigyelni miközben egy online áruházat üzemeltetsz. A Data Export Reports app a segítségedre lehet abban, hogy számos adatot analizálhass ezek közül a e-kereskedelmi adatok közül, hogy megítélhesd az oldalad teljesítményét.

16. Bulk Image Edit-Image SEO

Bulk Image Edit
Forrás: Shopify App Store

A Google egyik fontos pontja az oldalad értékelése során a képek optimalizálása. Amennyiben a képek túl nagyok, vagy nem használsz megfelelő kulcsszavakat, illetve nem felhasználóbarát az oldalad, elég rossz SEO értékeléssel végezheted. Ez az a pont, ahol a Bulk Image Edit alkalmazás hasznodra válhat. Ez az alkalmazás lekicsinyíti a képeid, hogy lerövidítse az oldalad betöltésének idejét, továbbá különböző fájlnevekkel segíti a jobb kereső optimalizációt. Emellett átméretezi a képeket a közösségi média oldalakra is és vízjelet is tesz rájuk a márkád nevével, amennyiben szükséged van rá.

17. Upsell and Cross-sell Products

Upsell and Cross-sell Products
Forrás: Shopify App Store

Ez az applikáció jó lehetőséget nyújt, hogy növeld a kosarad méretét és az átlag rendelések értékét. Könnyedén beállíthatod, hogy automatikusan felajánlja a termékedhez kapcsolódó további termékeket, így vásárlóid hamarabb és könnyebben megtalálhatják a számukra hasznos termékeket ezzel a személyreszabott élménnyel.

18. Infintie Options

Infinite Options
Forrás: Shopify App Store

A termékek személyreszabása lehetőséget ad a vásárlóid számára, hogy részesei lehessenek a termék megtervezésének folyamatában. Az Infinite Option app lehetőséget ad a vásárlóid számára, hogy a következő vásárlásuk alkalmával bármilyen szöveget, szimbólumot, számot vagy bármilyen más dizájnt adjanak a vásárolt termékeikhez.

19. UserGems

Forrás: Shopify App Store

Az influenszerek által hirdetett termékek marketingje nagyon jó opció és számos felmérés bizonyítja, hogy az eladók többsége sikeresebb lett általuk. A UserGems applikáció megkönnyíti a számodra megfelelő influenszerek megtalálását. Ez a Shopify alkalmazás üzenetet küld azokról a vásárlókról, akik hirdetik a márkádat és innen könnyedén kiépíthetsz egy jó kapcsolatot. Az influenszerek segítségével könnyedén növelheted a vállalkozásod és a vásárlóid számát.

20. Sales Notification by MPS

Sales Notification by MPS
Forrás: Shopify App Store

Amennyiben egy olyan módot keresel, amely növeli az oldalad forgalmát nézz utána a Sales Notification by MPS alkalmazásnak.Az applikáció jelzi a vásárlóidnak, hogy milyen termékeket vásároltak mások. Ez könnyedén segítheti munkádat abban, hogy bizalmat épít ki a márkád köré és növeli az eladásokat azáltal, hogy a potenciális vásárlóknak megmutatja mit vásároltak tőled korábban mások.

21. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat
Forrás: Shopify App Store

A vásárlók több mint fele szívesebben vásárol az oldaladról, amennyiben az rendelkezik chat funkcióval. Előnyt szerezhetsz a Tidio Live Chat alkalmazással, hiszen könnyedén kommunikálhatsz a vásárlóiddal és különböző chatrobotokat is használhatsz, amelyek megválaszolják a gyakori kérdéseket akár a hét minden órájában még akkor is mikor te épp nem vagy elérhető.

22. Trust Hero – Trust Badges

Trust Hero Shopify alkalmazás
Forrás: Shopify App Store

További lehetőségeket keresel, hogy bizalmat építhess ki a vásárlóidban online áruházaddal kapcsolatban? A Trust Hero – Trust Badges alkalmazás könnyedén a segítségedre lehet, amennyiben biztosítani akarod vásárlóidat azzal kapcsolatban, hogy nálad biztonságban lesznek a fizetés során megadott információk.

23. Ultimate Sales Boost

Ultimate Sales Boost
Forrás: Shopify App Store

Ezzel az applikációval használhatsz egy időzítőt, amely kijelzi, hogy mennyi idő van hátra egy adott akcióból, vagy jelzi, hogy már csak egy adott mennyiségű termék maradt ki. Ez a módszer nagyon egyszerűen ösztönözheti a vásárlóidat a termékek mihamarabbi megvételére.

24. Give and Grow

Give and Grow
Forrás: Shopify App Store

A vásárlók egyre jobban ösztönzik a vállalatokat, hogy részt vegyenek a társadalmi felelősségvállalásban. A Give and Grow alkalmazás lehetőséget nyújt arra, hogy te és a vásárlóid is egyaránt részt vehessenek ebben. Több mint 150 000 szervezet közül választhatsz az appon belül, és kiválaszthatod azokat akiknek segíteni szeretnél és minden vásárlás után egy bizonyos összeggel járulhatsz hozzá a nemes célhoz.

25. Privy

Privy
Forrás: Shopify App Store

Amennyiben e-mail marketinget szeretnél használni az oldaladhoz a Privy könnyedén hasznodra válhat. Könnyedén beállíthatsz különféle e-maileket, automatizálhatod is őket és olyan kinézetet alkothatsz, amely passzol a márkádhoz és az oldaladhoz egyaránt.

Összegzés

Reméljük segítségedre szolgált ez a 25 Shopify alkalmazás és megtaláltad az(ok)at az appokat, amely(ek) nélkülönözhetetlenek az online Shopify áruházadba és amely(ek) álatal egy sikeresebb vállalkozást tudhatsz a magadénak.

via Shopify Blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!