fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify Experts: Kik ők és miért van rájuk szükséged?

Debreczeni Attila

Debreczeni Attila

Shopify Experts: Kik ők és miért van rájuk szükséged?

Gyakori probléma vállalkozást üzemeltetők esetében, hogy ha Shopify webáruház készítésére adják a fejüket, beleesnek abba a hibába, hogy egy rövid keresést követően szembesülnek azzal, hogy vannak kisebb vagy egyszemélyes cégek, akik fele annyiért vagy még olcsóbban megcsinálnak egy Shopify webshopot mint ismertebb, neves cégek, akik már régóta űzik ezt a szakmát és szakértői minősítéssel, valamint rengeteg referenciával rendelkeznek. Ezért ebben a cikkben szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy miért érdemes egy Shopify Expertet választani webáruház-készítés során egy nem Expert céggel szemben.

Mit takar a Shopify Expert fogalma?

A Shopify Expert a Shopify által létrehozott hivatalos minősítés. Ezt a minősítést egyedül a Shopify adhatja olyan szakértőknek, cégeknek, akiket ő elismer mint hivatalos Shopify szakértő. Olyan vállalkozásokat minősít Expertnek, akik már komoly múlttal rendelkeznek Shopify-jal kapcsolatos szakértői területen. Ez lehet alkalmazásfejlesztés, webáruház-készítés, marketing, stb.

A Digiloop is ilyen hivatalos Shopify Expert minősítéssel rendelkezik a Shopify hivatalos Expert oldalán. Mi sem mutatja jobban, hogy csak az igazán megbízható szakemberek és cégek kapják ezt az elismerést, minthogy hazánkban egyedül csak a Digiloop büszkélkedhet ezzel a minősítéssel, annak ellenére, hogy a Digiloopon kívül mások is foglalkoznak Shopify webáruház-készítéssel Magyarországon. A cikk további részéből pedig megtudhatod, hogy miért is érdemes a Digiloopot választanod mint hivatalos Shopify Expertet más egyszemélyes vagy nem hivatalos Expert cégekhez képest.

digiloop shopify expert

Miért érdemes felbérelned egy Shopify Expert csapatot?

Teljesen érthető, hogy ha azt mondod, de hát minden valamire való webfejlesztő cégnél szakemberek dolgoznak és az ilyen vállalkozások is megbízhatóan dolgoznak, és még sincs semmilyen Expert minősítésük. Ez részben igaz is, viszont az olyan rendszerek, mint a Shopify egy egyedileg felépített platform, aminek minden csínyját-bínját ismerni kell, hogyha igazán profi munkát szeretne kiadni a kezei közül az adott webfejlesztő. Ezért egy olyan szakember, aki rengeteg webáruházat készített már, de Shopify-on még nem hozott létre webáruházat, az biztos, hogy fog újdonságokat megtapasztalni.

Egy Expert cég, mint például a Digiloop, viszont nap mint nap a Shopify-jal foglalkozik már hosszú évek óta, így jól ismeri a rendszert. Valamint, képben van a folyamatos újdonságokkal, változtatásokkal. De egy ilyen Expert cégnek nemcsak a webfejlesztésig terjed a látóköre, hanem a Shopify-jal kapcsolatos minden fontos e-kereskedelmi fejlesztésben jártas: csomagpont- és csomagautomata-integrálás, fizetési szolgáltatók beállítása, keresőoptimalizálás, marketing és gyakorlatilag minden, ami a Shopify-jal kapcsolatos. Egy Shopify Expert cég nemcsak magát a rendszert ismeri áthatóan, hanem azokkal a cégekkel, appokkal, integrációkkal, e-kereskedelmi trendekkel is naprakész, amikkel sikeresebbé tehető a Shopify webáruházad.

Előnyök, ha egy Shopify Experttel dolgozol

1. Időt spórolsz

Ha olyan webfejlesztővel dolgozol, aki nem naprakész a Shopify-jal, akkor hosszadalmas lehet egy webáruház készítése. A Digiloop mint Shopify Expert viszont néhány hét alatt profi webáruházat készít neked. Ebbe beleértendő a tervezés és megvalósítás és minden szükséges app-, integráció beállítása, termékek feltöltése is.

2. Minőségi munka

Egy Shopify Experttől csakis minőségi munkára számíthatsz, ugyanis a Shopify nem engedi, hogy az Expertek közt olyanok szerepeljenek, akik félkész vagy összecsapott munkákat adnak ki a kezük közül. Ezért, ha például a Digiloopot választod, nem kell attól tartanod, hogy nem az lesz a végeredmény, mint amit szeretnél.

3. Folyamatos tanácsadás

Egy Shopify Expert folyamatosan rendelkezésedre áll és segít neked online vállalkozásod sikeresebbé tételében. Ez nincs máshogy a Digiloopnál sem.

shopify expert

Mire figyelj egy Shopify Expert csapattal való együttműködés során?

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ha valamilyen Shopify Experttel dolgozol együtt, akkor is képben kell lenned a céljaiddal és tisztán vázolnod kell az elvárásaidat a cég felé. Gyakran találkozunk olyan ügyfelekkel, akik nem is igazán tudják, hogy mit szeretnének, csak hallottak valamit a Shopify-ról, és úgy gondolták, hogy ez biztos, hogy jó lesz nekik is, és ezért kipróbálnák.

Ez a fajta hozzáállás egy webáruház-készítéshez, -fejlesztéshez, -üzemeltetéshez nem helyénvaló. Természetesen nem kell Shopify szakértőnek lenned, hiszen ezért fordulsz egy Experthez. De ettől még fontos, hogy tudd egyértelműen átadni az információkat, hogy milyen célokat szeretnél elérni a vállalkozásoddal, egészen pontosan a webshopoddal, esetleg eddig mik voltak a problémák és most min szeretnél változtatni. Ezek tudatában tud a Shopify Expert egyértelmű javaslatokat tenni webshopod sikeresebbé tételéhez.

Továbbá az is fontos, hogy a projekt alatt rendszeres egyeztetéseken nagy odafigyeléssel legyél ott hiszen a te véleményed, elvárásaid alapján tud az Expert cég hatékonyan előre haladni. Mi a Digiloopnál folyamatos visszajelzéssel vagyunk a webáruházad fejlesztésében történő előrehaladásokról, és mint Shopify Expert felhívjuk a figyelmet az esetleges problémákra, változtatandó dolgokra. Ezért fontos, hogy te is folyamatosan reagálj az elkészült anyagokra és egyértelműen kifejezd további elvárásaidat.

Digiloop Shopify Expert szolgáltatások

A fentiekből már kiderült, hogy rengeteg féle Shopify Expert létezik világszerte és mindegyik Expert cégnek megvan a saját foglalkozási köre, vagyis, hogy miben tudja segíteni a Shopify iránt érdeklődőket. Ezért a lenti listában mi is összegyűjtöttük, hogy mint hivatalos Shopify Expert, miben kérheted a Digiloop szakmai segítségét:

  • Shopify webáruházak készítése
  • Meglévő Shopify webáruházak fejlesztése, bővítése
  • Shopify sablon módosítása, fejlesztése
  • Shopify alkalmazások telepítése, konfigurálása
  • Shopify alkalmazás fejlesztése
  • Adatmigráció Shopify webáruházba (termék, rendelés, vásárló)

Összegzés

Egy Shopify Expert tehát a Shopify által hivatalosan elismert Shopify szakértő cég. Világszerte rengeteg ilyen Expert vállalkozás van, aki segíti a Shopify webáruház-tulajdonosokat. A Digiloop is egy ilyen, hivatalos Shopify Expert minősítéssel ellátott szakértő cég. Ebből fakadóan a Digiloop küldetésének tekinti, hogy segítse a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat szakértő tudásával és munkájával. Ha te is ilyen szakértő segítségre szorulsz, akkor keresd Shopify Expert csapatunkat.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!