fbpx Ugrás a tartalomra

Shopify Expert: Miért van rá szükséged?

Sárvári Nelli

Sárvári Nelli

Online áruházad készítésének kezdetekor úgy érezheted, hogy a rengeteg teendőt nem tudod egyedül elvégezni. Így szükséged van megbízható és ügyes emberekre ahhoz, hogy online vállalkozásod elindulhasson és gyarapodni tudjon. Azonban legyünk őszinték. Nagyon drága lehet egy webkoordinátort felbérelni amennyiben még csak most kezded a vállalkozásod. Ez az a pont, ahol a Shopify Expert csapatok képbe jönnek.

Mit takar a Shopify Expert fogalma?

A Shopify Expert megbízható és motivált szakemberek csapata, akik azért vannak jelen, hogy segítsenek Neked elkezdeni és növelni a vállalkozásod. A szakértők magas színvonalú szolgáltásokat nyújtanak, így segítve online vállalkozásodat. Ezen kívül a SEO szakértők számos tanulási lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy a webáruházad igazán jó lehessen.

Miért érdemes felbérelned egy Shopify Expert csapatot?

Az online áruházad indításakor gyakran alá lehet becsülni azt, hogy mennyi munkával is jár a procedúra. Úgy gondolhatod, hogy néhány dizájner, fejlesztő és marketingszakember elég lesz ahhoz, hogy növeld az áruházad. Azonban ez sajnos nem minden esetben igaz. Rengeteg olyan döntést kell meghoznod a kezdetekkor, amelyek hosszú távon befolyásolhatják a cégedet. Egy biztos lábakon álló tervvel és különböző stratégiákkal kell előállnod, ezután pedig valóban végre kell hajtanod egészen a végéig. Amennyiben felbérelsz egy Shopify Expert csapatot, akik tartják magukat a tervedhez, rengeteg fejfájástól kímélheted meg magad egy esetleges rossz munkatárs alkalmazása miatt. Ezért érdemes megbíznod egy Shopify Expert csapatban, aki segíthet neked a kezdésben és utána minden felmerülő kérdésben egyaránt.

4 fő előny egy Shopify Expert csapat alkalmazása során

1. Időt spórolsz

A különböző szakértők más-más időkerettel dolgoznak. Ki tudod választani, hogy mennyi időre van szükséged egy adott munka elvégzéséhez. Ezzel időt spórolhatsz meg magadnak, hogy arra tudj koncentrálni ami igazán fontos, és más vállalkozással kapcsolatos teendőkkel foglalhatod el magad. Továbbá nem hónapokkal később kezdesz neki a webáruházad elindításának, hanem sokkal hamarabb lehetőség nyílik erre. A Digiloopnál arra törekszünk, hogy valós időkeretet állítsunk be az egyes munkák elvégzéséhez. Amennyiben már egy-két héten belül el szeretnéd indítani a webshopodat, a csapatunk mindenben a segítségedre lesz.

2. Minőségi munka

A Shopify-szakemberek gondoskodnak arról, hogy a munka, amelyet elvégeznek minőségi legyen, így egy kellemes vásárlási élményt biztosítva vásárlóid számára. Amennyiben szeretnéd elindítani, személyessé tenni az online áruházadat, vagy a digitális marketinggel lenne problémád, ne aggój a szakértők mindenben segítenek egészen az elejétől a végéig. A Digiloop csapata addig nem fejezi be a munkát, ameddig nem vagy elégedett és még szeretnél néhány változtatást eszközölni.

Happy customer
3. Elégedett vásárlók

A Shopify-szakemeberek többnyire hozzájárulnak ahhoz, hogy minél jobb stratégiákkal rendelkezz ahhoz, hogy teljesíteni tudd a vásárlók elvárásait, hiszen a szakértők segítenek neked vásárló-orientálttá tenni a vállalkozásod.

4. Folyamatos tanácsadás

A Shopify Expert csapatok esetében folyamatos közreműködésre és koordinációra számíthatsz, amely megakadályozza, hogy bármikor is elakadj egy adott ponton. Ez segíthet neked abban, hogy el tudd kezdeni és folyamatosan növelhesd a vállalkozásod.

Egy Shopify Expert csapat alkalmazása kiváló lehetőség arra, hogy jól indíthass a vállalkozók világában. A szakértők meghallgatják az elképzeléseidet és az elvárásaidat, hogy segítsenek a céljaid elérésében.

shopify expert

Mikor keress Shopify Expertet?

Ha még csak most kezdesz neki, vagy már van egy halovány terved, csak még nem tudod hogy valósítsd meg, a Shopify Expertek segítenek neked. Mielőtt felbérelsz egy szakértői csapatot fontos, hogy gondold végig, melyek azok a problémák, amelyek megoldásra szorulnak. Például szeretnél egy új weboldalt, egy új dizájnt vagy egy új alkalmazást? A Shopify Expert csapata minden téren a segítségedre lehet. Minden szakértelmüket latba fogják vetni, hogy a legjobb weboldalt, grafikát vagy alkalmazást töltsék be a vállalkozásod számára.

Természetesen egy szakember felbérlése pénzbe fog kerülni. Amikor tervet készítesz a vállalkozásod számára, fontos azt is felmérned, hogy mennyit tudsz költeni egy adott szakértői csapatra. Ezzel nagyon fontos tisztában lenned mielőtt bármilyen szerződést is aláírsz.

Amennyiben rendelkezel a megfelelő pénzügyi háttérrel, itt az idő, hogy végre felbérelj egy szakértői csapatot. A Google keresőfelülete nem biztos, hogy megfelelő a cél érdekében, hiszen számos olyan weboldallal találkozhatsz, amelyek garantálják, hogy a legjobb eredményt nyújtják. Miközben átnézed a különböző oldalakat , fontos, hogy átnézd a weboldalakat, a különböző korábbi munkákat, amelyek biztosítani tudják, hogy jó munkát végeznek.

Hogyan találd meg a megfelelő Shopify Expertet?

Kérdezd meg a közösséget

A legjobb módja annak, hogy megtaláld azt a szakértőt, aki teljesíteni tudja a kívánságaidat az, hogyha körbekérdezel. Mikor nekikezdesz az online vállalkozásodnak, elég hamar találsz majd egy vállalkozói közösséget a környékeden. Előfordulhat, hogy más vállalkozások már korábban részesei voltak ennek a procedúrának és találtak valakit a végén, akiben megbíznak és tudják, hogy jó munkát végeznek. Azonban csak azért mert valaki ajánl valakit még nem biztos, hogy ki kell hagynod a kutatás részét. Nézegesd meg a honlapokat, a Facebook-on való jelenlétet és minden régebbi munkát. Ezek a lépések azonnali képet mutatnak Neked arról, hogy milyen lenne egy Shopify Experttel dolgozni.

Értékeld a Shopify Expert csapatokat

Amennyiben megtaláltad a tökéletes csapatot a munkára, fontos, hogy beszélj velük. Ennek az “állásinterjúnak” nem kell olyan mélyenszántónak lennie, mint egy teljes munkaidős dolgozó esetében. Amennyiben a Shopify-szakértők a környékeden laknak érdemes lehet megbeszélni egy találkozót egy kávé kíséretében, hogy megbeszéljétek az elképzeléseidet és az ő előző munkáikat. Amennyiben nem tudtok személyesen találkozni érdemes lehet egy Facetime vagy Skype megbeszélést elintézni, hogy jobban megismerjétek egymást.

Ezek a találkozók azért is hasznosak, hogy a szakértők megismerjenek Téged. Amennyiben nem a pénzről szól a munkájuk, pontosan tisztában vannak azzal, hogy miben jók. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, így könnyedén fel tudják mérni, hogy mindkettőtök számára hasznos lesz-e a munkakapcsolat.

Planning

Vázold fel a tervet

Miután megtaláltad a számodra tökéletes szakembert, a következő lépés az, hogy vázold a tervet. Ennek tartalmaznia kell, hogy mennyit kell dolgoznia a Shopify Expertnek. Amennyiben ez az első alkalom, hogy egy ilyen tervet állítasz össze, ne pánikolj. Mint ahogyan azt már korábban is említettük, a Shopify Expert csapatnak nem ez lesz az első munkája egy startup céggel, így könnyedén segíthet megalkotni a tervet. A megfelelő szakértő biztosítja, hogy az indulás egy sima élmény legyen, azonban, ha ez nem így van és nem igazán akarnak segíteni az elejétől kezdve, jobb hogyha újraértékeled a választásodat és valaki olyat keresel, aki megfelel az elvárásaidnak.

A kulcs a kommunikáció

Ahhoz, hogy bebiztosítsd, hogy az online vállalkozásod simán menjen, fontos, hogy fenntartsd a megbeszélések folyamatát. Tudasd előre a Shopify Expert csapattal, hogy mit is vársz el az egész procedúra során. Felügyelheted, hogy minden a tervek szerint halad, illetve különböző határidőket is felállíthatsz. Kérdezd meg a szakértőktől, hogy tudsz-e valamiben segíteni, ami megkönnyítheti a munkájukat.

Folyamatosan érdemes konzultálnod a Shopify Expertekkel, hogy pontosan úgy halad-e a munka, ahogyan azt te elképzelted. Érdemes lehet vizuálisan is bemutatni, hogy mit is szeretnél pontosan, különböző weboldalak, illetve képernyőképek segítségével.

A projekt befejezése

Hetekkel vagy hónapokkal később (ahogyan tervezted) a projekt a vége felé közeledik. Érdemes lehet most is egy ellenőrzést végezni, hogy biztosan minden úgy készült el ahogyan azt tervezted.

Összegzés

Kezdéskor nagyon nagy jelentősége van annak, hogy milyen embereket alkalmazol a csapatodban , hiszen egy lusta alkalmazott tönkreteheti az egész online vállalkozásodat. Bérelj fel egy Shopify Expert csapatot és ne kockáztass, hiszen a szakértők segítségével egy olyan szintre emelheted a vállalkozásod amiről nem is álmodtál eddig.

via DCKAP

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!