fbpx Ugrás a tartalomra

Hol találhatod meg a legjobb Shopify sablonokat? – 6 tippet adunk!

Sárvári Nelli

Sárvári Nelli

inspirálós shopiyf webáruházak

Az, hogy milyen Shopify sablont választasz az áruházad számára sokat elárul arról, hogy milyen termékeket is forgalmazol és mit képviselsz. A vásárlók az első benyomást egyértelműen áruházad kinézetéről alkotják meg, így nagyon fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektess ennek kivitelezésére.

Már korábban is volt szó a Shopify Theme Store-ról, ahol számos sablon közül választhatsz, azonban nem csak ez az egy lehetőség létezik. A Google keresőfelületére beírva számos más opciót is találhatsz, így ezekre szeretnénk most felhívni a figyelmedet.

1. Shopify Theme Store

Shopify Theme Store
Forrás: Shopify Theme Store

Elsőnek viszont maradjunk mindenképp a a Shopify Theme Store-nál, hiszen itt egészen biztos, hogy a Shopify-nak megfelelő sablonokra bukkanhatsz. Az oldalon 9 ingyenes és 64 fizetős sablon található, melyek közül a legolcsóbb 100 dollárba, a legdrágább pedig 180 dollárba kerül. Az oldalon könnyedén kiválaszthatod, hogy hány terméket szeretnél árusítani, milyen stílusú oldalt szeretnél, milyenek legyenek a termékek, illetve a home oldala stb., amelyek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. A leggyakrabban használt sablon a Minimal címet viseli, ingyenes és egyértelműen egy letisztult oldal érzetét adja.

2. Creative Market

Creative Market Shopify sablon
Forrás: Creative Market

A Creative Market szintén egy jó opció hogyha olyan Shopify sablonokra szeretnél bukkanni, amelyek kicsit különböznek a megszokott Theme Store sablonjaitól. A legolcsóbb sablon 2 dollár, a legdrágább pedig 999 dollár. Az oldalon több mint 560 Shopify sablont találhatsz, így egészen biztos, hogy megtalálod az igazit. Az oldalnak mindösszesen annyi problémája van, hogy itt nem tudod kijelölni, hogy milyen stílusú áruházzal rendelkezel, csak az árakat, illetve a fájltípusokat választhatod ki.

3. Theme Forest

ThemeForest
Forrás: Theme Forest

Ezen a platformon is számos sablont találhatsz amelyek hasznosak lehetnek Shopify áruházad számára. Itt a legolcsóbb sablon 16 dollártól kezdődik és a legdrágább 1000 dollárba kerül. Itt is beállíthatod, hogy milyen témájú a Shopify áruházad, milyen eladási rátával rendelkezel, mennyit szánsz rá stb., hogy biztosan olyan sablonok jelenjenek meg a találatok között, amelyek passzolnak a profilodhoz. A legjobb értékeléssel a Kalles című sablon rendelkezik, amely 59 dollárba kerül és és nagyon modern grafikával rendelkezik, miközben egészen minimalista érzetet kelt és fantasztikus vásárlói élményt biztosít.

4. Out Of The Sandbox

out of the sandbox
Forrás: Out Of The Sandbox

A weboldal számos olyan sablont kínál, amely egészen biztosan sikeres lesz a vásárlóid körében. A legolcsóbb sablon 180 dollár, a legdrágább 450 dollár, azonban egészen biztosan megéri a pénzét, hiszen minőségi lehetőséget nyújt számodra. Minden egyes sablonnál olvashatsz vásárlói értékeléseket, így nem kell a véletlenre bíznod magad, egészen biztos, hogy ezek segítségével megtalálhatod a hozzád illő témát.

5.Template Monster

Template Monster
Forrás: Template Monster

A Template Monster felületén több mint 1000 lehetséges téma közül választhatsz, amelyekkel jobbá teheted áruházad kinézetét. A legolcsóbb sablon 30 dollár, a legdrágább 170 dollár. Az oldalon a legjobb értékeléssel az Apparelix sablon rendelkezik. A vásárlói értékelések alapján láthatjuk, hogy a sablon adminja nagyon jól és könnyen használható, nem szükséges programozói szaktudással rendelkezned az oldal szerkesztéséhez.

6. Pixel Union

Pixel Union
Forrás: Pixel Union

Az oldal hódol a letisztult grafikáknak, így ha ilyen témájú sablont keresel egészen biztos, hogy itt megtalálod. A legolcsóbb sablon 100 dollárba, míg a legdrágább 280 dollárba kerül. Az egyes sablonokon belül fel vannak tüntetve azok az online áruházak, amelyek már sikeresen használják az adott témát oldalukhoz. Ez nagyon hasznos lehet számodra, amennyiben bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy vajon illenek-e az általad árusított termékek az egyes sablonokhoz. Továbbá itt is olvashatsz részletes vásárlói véleményeket, amelyek szintén megkönnyíthetik a döntés meghozatalát.

Összegzés a Shopify sablonokról

Minden Shopify sablon hozzáad valamit a termékeid prezentálásához, így nem mindegy honnan válogatsz, azonban érdemes lehet megfontolni más oldalak használatát is és nem csak a Shopify Theme Store-ból válogatni, hiszen akár máshol is bukkanhatsz kincsekre. Egy dolog fontos, mégpedig az, hogy az általad árusított termékek passzoljanak a sablon kinézetéhez és ne okozzanak csalódást a vásárlóidnak, akik mindenképp egy kellemes vásárlói élményben szeretnének részesülni miközben kiválasztják a kívánt termékeket online áruházadból.

A sablonok mellett pedig egészen biztos, hogy érdekelhetnek a legnépszerűbb Shopify alkalmazások, amelyekről itt olvashatsz.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!