fbpx Ugrás a tartalomra

Árösszehasonlító oldalak és a Shopify

Sárvári Nelli

Sárvári Nelli

Árösszehasonlító oldalak

Manapság már számos lehetőséggel rendelkezünk, hogy egyszerűen összehasonlíthassuk a megvásárolni kívánt termékek árait más online áruházak kínálataival. Az árösszehasonlító oldalak a Shopify-on keresztül is lehetőséget nyújtanak arra, hogy megmutathasd vásárlóidnak, milyen árakkal dolgozol a konkurenciával szemben.

Az árösszehasonlító oldalak nagy sikerrel rendelkeznek az online vásárlás világában, hiszen ezáltal bárki egyszerűen megnézheti a különböző online áruházak árait és könnyedén választhatnak a számukra megfelelő árkategóriából. Tekintve, hogy a legtöbben először a Google keresőfelületére írják be a megvásárolni kívánt termékeket, nem az online áruházadban fognak érdeklődni a termékek után.

Éppen ezért érdemes Shopify áruházad termékeit az árösszehasonlító oldalak valamelyikével összekapcsolni, hogy vásárlóid egyszerűen megtalálhassák azt, amit keresnek a lehető legolcsóbban.

Az árösszehasonlító oldalak hasonlóan működnek a hirdetésekhez, azonban ez sokkal alacsonyabb költséggel jár és sokkal több olyan emberhez ér el, akik céltudatosan keresik az áhított terméket. Cikkünkben három ilyen oldalt mutatunk be, hogy könnyedén kiválaszthasd a számodra legszimpatikusabbat. Amennyiben Shopify áruházzal rendelkezel az alábbi három oldal közül az Árukeresőt tudod bármiféle külső segítség nélkül integrálni, azonban ahhoz, hogy automatikusan tudd feltölteni a termékeket, szükséged van egy plusz alkalmazásra. A másik két oldal esetében viszont mindenképp szükség lesz egy külső applikációra ahhoz, hogy össze tudd kötni Shopify áruházad egy árösszehasonlító programmal.

A legjobb megoldás erre a külső alkalmazásra a Syncee lehet, amely egy droppshipping applikáció, de rendelkezik olyan funkcióval is, hogy adatokat lehet exportálni, importálni és ezen felül még automatikusan is frissíti a termékeket tehát kiválóan használható az árösszehasonlító oldalakkal is, tekintve, hogy mindig naprakész lesz.

Mindegyik árösszehasonlító más és más, azonban a legjellemzőbb az, hogy termékkártyába rendezik az adott termékeidet. Ez azt jelenti, hogy ebben megtalálható a termék leírása és képe. Ezek a termékkártyák vannak összehasonlítva a más áruházak termékkártyáival.

Árukereső

Árukereső
Forrás: Árukereső

Az Árukereső.hu az egyik legjobb lehetőség amennyiben az árösszehasonlító oldalak közül szeretnél választani. Magyarország legnépszerűbb árösszehasonlító oldala. Számos olyan funkcióval rendelkezik az oldal, amellyel a vásárlók könnyedén dönthetnek egy adott termék megvásárlása mellett. A kérdezz-felelek szekció és a vélemények hasznos információkkal szolgálhatnak a vásárlók számára, hiszen mások tapasztalati nagyon sok esetben befolyásolhatják azt, hogy valóban megvásárolják-e a termékeket. Továbbá lehetőség van a termékeket különböző paraméterek alapján összehasonlítani, a terméket a honlapon megvásárolni a választás után.

Az Árukereső.hu mobilalkalmazással is rendelkezik, amely megkönnyíti a vásárlóid számára azt, hogy bárhol és bármikor megtekinthessék a termékeket. A vásárlók a honlap segítségével kérdést tehetnek fel a boltnak és értesítést kaphatnak, amennyiben egy adott termék ára csökken. A szállítással kapcsolatos információkról pedig már az oldalon tájékoztatást kaphatnak a fogyasztók.

A Shopify áruházad össze tudod kötni az Árukeresővel, azonban ahhoz, hogy automatikusan frissüljenek a termékinformációid, érdemes lehet a Syncee alkalmazást használatba venni ezen a honlapon is.

Árgép

Árgép árösszehasonlító oldalak
Forrás: Árgép

Az Árgép az Árukeresőhöz hasonlóan lehetőséget nyújt arra, hogy vásárlóid összehasonlíthassák termékeid más áruházak termékeivel, hogy a számukra legmegfelelőbb árkategóriát és minőséget tudják megvásárolni. Az oldal alaposan ellenőrzi a velük szerződött szolgáltatásokat és kereskedőket egyaránt, továbbá nagy hangsúlyt tulajdonítanak az eladói adatok feltüntetése mellett a biztonságos fizetési módoknak és a teljeskörű ügyfélszolgálatnak.

Ezen a honlapon is lehetőség van a termékekről való véleményírásra, amely abszolút pozitívumként jelenhet meg a vásárlóid szemében. Az oldal szintén odafigyel arra, hogy az árak a lehető legaktuálisabb képet mutassák a vásárlók részére.

Glami

Glami árösszehasonlító oldalak
Forrás: Glami

A Glami a fent felsorolt árösszehasonlító oldalakkal szemben kifejezetten a divatra specializálódott. A honlapon cipők, ruhák és kiegészítők közül válogathatnak vásárlóid, így amennyiben ruházati termékeket árusítasz, hasznos lehet az oldalon való jelenlét tekintve, hogy 45 millió látogatóval rendelkezik havonta. Az adminisztrációs fiók nagyon egyszerűen kezelhető, így könnyedén készíthetsz különböző kedvezményes kuponokat. A Syncee segítségével könnyedén felkerülhetsz az oldalra és hirdetheted termékeidet összehasonlítva más termékekkel.

Összegzés

Összességében érdemes lehet webáruház tulajdonosként igénybe venni az árösszehasonlító oldalak segítségét, hogy minél több vásárlóhoz tudd eljuttatni jobb minőségű vagy árkategóriájú termékeidet és tőled vásároljanak a konkurencia helyett.

Amennyiben nem tudod, hogy kezdj bele, vagy elakadtál online áruházad elkészítésében, kérd Shopify Expert csapatunk segítségét!

További cikkeket ITT olvashatsz.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Tetszett a cikk?
Olvasd el a többi írásunkat is!